Lotovõit ei ole tavaline sündmus. Sajad tuhanded eestlased mängivad lotot igal aastal, kuid suurte võitudeni jõuavad vähesed. Kuid need, kes jõuavad, on seda õnnelikumad. Vaatame Eestis vormistatud kuute kõige suuremat lotovõitu. 

KUUES KOHT: 733 813 €

Järgmine rekordvõit pärineb juba eurorahade perioodist. Aastal 2012 võitis noor pere Vikinglotto jackpoti, võidupileti ostis pereema internetist.  Täpsemale raha paigutamisele ei oldud veel mõeldud, kuid plaan oli maksta laenud ja osta suvitamise koht. Lisaks unistati suurest perest ja lotovõit aitaks selle unistuse teoks teha. Huvitav oleks teada, kuidas perel läheb?

ÄRA JÄTA KASUTAMATA PAF-i UUE KLIENDI PAKKUMIST, KUS SAAD 10€ ESIMESE SISSEMAKSE EEST 100% BOONUST + 100 TASUTA SPINNI BOOK OF DEAD MÄNGU!

VIIES KOHT: 768 712 €

Aastal 2013 püstitati uus rekord suurima lotovõiduga. Noor pereisa Harjumaalt ostis Vikinglotto pileti internetist. Saatuse tahtel tuli võit täpselt õigel ajal, mil pere oli rahalistes raskustes ja pereisa kaalus välismaale tööle minekut. Välismaale tehti hoopsiki puhusereis ja täitus unistus oma kodust!

NELJAS KOHT: 801 352 €

Üle 800 tuhande euro võitis Eurojackpotiga (5+1) Harjumaal elav mees aastal 2017. Mehel on kolm last, toetas ta võidusummaga lapsi ja renoveeris oma maja. Ääretult tubli isa!

KOLMAS KOHT: 846 843€

2019. aasta suurim lotovõit ja see tuli Eurojackpoti mängust, kus Ida-Virumaa mees pani pihta 5+1 numbrikombinatsiooni. Mehe plaanidesse kuulub oma maja soetamine ja suur soov rohkem maailmas ringi vaadata. Oma ametit korraliku võidu saanud mees jätta ei kavatse!

TEINE KOHT: 1 000 000 €

Aastal 2016 tuli esimene miljoni euro suurune võit Eestisse. Lotomänguks osutus Vikinglotto ja pilet oli taaskord ostetud internetist. Võitjaks kuuekümnendates aastates daam, kes töötas kaubanduses otsutas investeerida uude eluasemesse, toetada oma lapsi ja lisaks veel noorte sporti. Südamlik ja tubli daam!

ESIMENE KOHT: 1 155 687 €

Aastal 2016 ostis Ida - Virumaa mees Jõhvi Selverist Eurojackpoti pileti, mis tõi Maarjamaa kõige suurema võidu ja see rekord püsib siiani. Võitjal läks pihta 5+1 võidutasand. Toredaks seigaks selle võidu juures on see, et pilet sai ostetud just tänu sõbra utsitusele ja mees ei olnud kitsi, andes pool oma võidust sõbrale! Koos võeti ette soojamaa reis!

Meil on ääretult hea meel kõikide suurvõitjate pärast ja loomulikult loodame, et neid tuleb veelgi enam juurde.

ÄRA JÄTA KASUTAMATA PAF-i UUE KLIENDI PAKKUMIST, KUS SAAD 10€ ESIMESE SISSEMAKSE EEST 100% BOONUST + 100 TASUTA SPINNI BOOK OF DEAD MÄNGU!

JAGA